• кариера

На терен

Началник-смяна

Галя, началник-смяна в ЛЕОНИ България, израства през различни позиции до настоящата си роля.

Следвайте ни

Моята история в LEONI

Аз съм Галя, началник-смяна в един от производствените сегменти в LEONI България. 

В завода съм почти от откриването му. Затова спокойно мога да кажа, че сме се развивали заедно – бях последователно на няколко позиции, преди да достигна сегашната: началник-смяна. Години след като се присъединих към компанията, се гордея с решението си да бъда част от LEONI България.

Моята работа

Всеки ден в ЛЕОНИ е посвоему уникален. Защото въпреки прецизното планиране все пак не може да има универсална рецепта за протичането му. Зад успешното приключване на една смяна обикновено стоят много координирани усилия от страна на човешкия фактор - всички служители в екипа, началниците на смяна, на сегмент, колегите от отделите по качество, човешки ресурси и инженеринг.

Моите акценти

Възможността да черпиш най-доброто от едни от най-добрите в този сектор, при това – на международно ниво – е предимство, което дълбоко ценя. 

Виждането ми за LEONI като работодател

Ценя и сътрудничеството, ориентираността към  резултати и уважението, които всеки един очаква от всички други в завода. Успехът тук никога не е въпрос на индивидуален късмет, а на споделени и целенасочени усилия. 

LEONI в три думи? Опит, координиране, дисциплина.

Готови сте да допринесете?

Станете част от нашия екип сега!

Свободни позиции

Следвайте ни